Nikto voči týmto udalostiam nebude imúnny, nedá sa pred nimi skryť a už teraz sa odohrávajú v plnom prúde, takmer nekontrolovateľne.

Ľudstvo nie je v ohrození len kvôli neznámej sile. Cesta k zničeniu už začala – abnormálne zmeny počasia na celom svete. Vlani Knutti a jeho tím vytvorili model počasia na nasledujúci rok. Presnosť predpovede je ohromujúca! 80% predpovedí bolo správných.

Zničujúce cunami, tornáda, krupobitie, prívalové dažde na jar, sneh v lete, zemetrasenia a búrky. Nebyť prísne utajovaného režimu, mohlo sa predísť státisícom obetí. Samotný Knutti povedal, že je to šialené a strašidelné.

Ak vychádzame z ich vyhlásenia, ľudstvu ostávajú približne 3 roky pokoja. Tri roky nekontrolovateľnej spotreby prírodných zdrojov, znečisťovanie životného prostredia a bezohľadného zaobchádzania s voľne žijúcimi živočíchmi.

Obyvatelia Číny, Indie, Ruska a Ameriky nemajú tieto tri roky. Reto radí, aby sme zabudli na kupovanie nových áut a neustály kariérny rast.

Radšej by sme sa mali zamerať na bezpečnosť našich blízkych, pretože nové neobvyklé výkyvy počasia zmenia život celej planéte. To, ako sa zachováte vy, je už len na vás, ale treba pripomenúť, že každý by mal začať od seba.

Pri čistení zubov zastavujte vodu, zredukujte používanie plastov, prejdite na bezpečné čistiace prostriedky pre domácnosti.

Veríte týmto vyjadreniam? Dajte nám vedieť do komentárov ako to vnímate vy 🙂