Predstaviteľ Kevina z filmu Sám doma Macaulay Culkin (38) nemal jednoduchú mladosť. Najskôr sa z neho stala veľká hviezda, ale potom nezvládol dospievanie a spadol až na samotné dno.

Nielen drogy mu úplne zmenili život a herec vyzeral pred niekoľkými rokmi, že sa snáď ani nedožije roku 2018. Našťastie sa tak nestalo a Culkin dnes vyzerá o poznanie lepšie.

Pravdepodobne v tom má prsty jeho priateľka Brenda!

Život jedného z najznámejších detských hercov 90. rokov je ako na hojdačke. Raz hore, druhýkrát dole. Macaulay Culkin zažil obrovský vzostup svojej hereckej kariéry, ale tiež škaredý pád na hubu.

Herec pochádza z umeleckej rodiny a je tretí zo siedmich detí. Už od svojich štyroch rokov sa pokúšal hrať a objavoval sa v rôznych televíznych reklamách. Po niekoľkých vedľajších úlohách z neho urobila postava Kevina z filmu Sám doma prvotriednu hviezdu. Jeho sláva začala razom stúpať.

Macaulay Culkin sa stal miláčikom divákov po celom svete a bez filmu Sám doma si skoro nikto nedokázal predstaviť Vianoce. Herec sa stretával s najznámejšími celebritami, navštevoval televízne show.

Lenže keď začal dospievať, prestal svoju slávu zvládať.

Článok pokračuje na ďalšej strane…