Rupert Grint (30) známy ako ryšavý kúzelník Ron Weasley a najlepší kamarát Harryho Pottera, si vyšiel do ulíc so svojou priateľkou. Fanúšikovia sú k nej veľmi kritickí…

Rupert Grint alias Ron Weasley z Harryho Pottera vyrazil do ulíc New Yorku po boku svojej priateľky anglickej herečky Georgia Groote (26), ktorá sa preslávila najmä rolami vo filmoch Z Londýna do Brightonu a On je fakt boží!.

Títo dvaja už spolu pred časom pár tvorili, ale v roku 2017 sa rozišli. Teraz sú opäť spolu. Fanynky, ktoré herca milovali už od čias, keď si zahral vo filmoch o kúzelníkovi Harry Potterovi a nakoniec tvoril filmový pár s krásnou Hermionou (Emma Watson), sú však výberom jeho lásky dosť zaskočené. Georgia nie je práve modelkovský typ a podľa niektorých fanúšikov je dokonca „divná“ a nepekná a Rupert by mal na lepšiu.

Nutné je ale vziať do úvahy, že Rupert už tiež nie je tým ryšavým fešákom, ktorému pri nohách ležali davy fanúšičiek. Pribral na váhe a vyzerá trochu zanedbane. Miesto hviezdnej kariéry, ktorú mu filmári a scenáristi predpovedali po úspechu v Harry Potterovi, sa po niekoľkých béčkových filmoch stiahol do ústrania a záujem o neho spadol.

FOTKY nájdete na ďalšej strane…