Každá žena sa sleduje v zrkadle a badá na sebe nejakú tú linku, ktorá nás privádza do šialenstva. Ale ja som sa dočítala o tom to recepte na tieto neduhy a hneď som začala túto vec riešiť a poviem vám oplatilo sa. Okolie si to okamžite všimlo…

Aspirín je najznámejší liek na svete. Vďaka prítomnosti karboxylovej skupiny v molekule pôsobí kyselina acetylsalicylová ako stredne silná kyselina.

Ak sa užíva v malých dávkach, môže zabrániť kardiovaskulárnym ochoreniam.

Tento známy liek má nielen použitie ako sme uviedli vyššie, ale môže vám tiež slúžiť na niekoľko ďalších vecí, o ktorých ste pravdepodobne nikdy nepočuli! Výhody, ktoré táto malá tableta ponúka, sú nespočetné.

Vedeli ste, že aspirín zjasňuje škvrny od potu, ak vaše biele tričká začali vykazovať žlté škvrny?

Všetko, čo musíte urobiť, je rozdrviť dve tablety a rozpustiť ich v pol šálke teplej vody. Naneste ho na škvrny a nechajte cez noc. Ráno vás prekvapí výsledkami.

Vyčistite ponožky

Pripravte zmes rovnakým spôsobom ako predchádzajúci a nechajte ju na mieste po dobu 1 hodiny. Potom opláchnite. Ak chcete vidieť rýchlejšie výsledky, urobte to raz týždenne.

Rozlúčte sa so stratou vlasov

Rozpustite 8 tabliet v šálke vody. Naneste ho na vlasy a jemne masírujte na pokožku hlavy. Nechajte to pôsobiť 15 minút a opláchnite. Do šampónu môžete tiež pridať 8 rozdrvených tabliet.

Článok pokračuje na ďalšej strane…