PO ZRÁŽKE SO ZVEROU PREŠLA DO PROTISMERU A ZOMRELA

Podľa doterajších zistení 32-ročná vodička smerovala v okrese Rožňava od obce Jablonov nad Turňou k obci Hrhov. Pravdepodobne po zrážke s lesnou zverou prešla s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom zn. Mercedes Benz, ktoré 53-ročný vodič viedol smerom od mesta Košice.

Dnes o prípade informovala polícia s tým, že vodička utrpela pri dopravnej nehode zranenia nezlučiteľné so životom. „Usmrtená zver bola nájdená neďaleko miesta dopravnej nehody. Vodič nákladného vozidla zranenia neutrpel a výsledok jeho dychovej skúšky bol negatívny,“ doplnili policajti.

Následne doplnia, že polícia udalosť zadokumentovala za prítomnosti znalca z odboru cestná doprava. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Rožňave v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“uviedla na záver hovorkyňa.

ČLÁNOK POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE►►►