Narážal snáď blízky kamarát Plekanca na to, že sa Vondráčková o deti nestarala a jej pozíciu matky zastávali pestúnky a príbuzní, ťažko povedať. Isté ale je, že počas ich manželstva sa o deti starali dokonca až tri pani na stráženie. „Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno,“ oznámila eXtra.cz Lenka Radoňová, právny zástupca hokejistu.

A práve možno množstvo opatrovateliek a nevenovanie času deťom zo strany speváčky známemu hokejistovi najviac vadili. Nie je žiadnym tajomstvom, že s výchovou detí tiež veľa pomáhala Plekancova matka, s ktorou mala speváčka veľmi dobrý vzťah. Mala som veľmi dobrú svokru. Mamička Tomáša mi vždy veľa pomáhala a jazdila za nami. Navyše je to skvelá kuchárka a pár vecí ma snáď aj naučila, „zverila sa Blesku speváčka.

Avšak každá minca má dve strany a výchova deti viac ľuďmi môže mať na Adama (3) a Mateja (6) postupom času dobrý vplyv. „Všetko zlé ale môže byť na niečo dobré. Vďaka tomu, že sa o ne často stará také množstvo ľudí, musia byť určite veľmi socializovaní a adaptabilní. Proste z nich nebudú zakríknutí chlapci, ktorí sa boja neznámych ľudí, „povedal psychológ.