Chyba sa prejavuje rôzne

Po pripojení nabíjacieho kábla sa iPhone nezačne nabíjať keď je zablokovaný s vypnutou obrazovkou. Iný užívatelia hlásia chybu kedy sa zariadenie nezačalo nabíjať ani v prípade zapnutej obrazovky.

Sú prípady kedy telefón zamrzol po pripojení nabíjačky. Pomohol až tvrdý reset telefónu.

Software alebo Hardware

Nakoľko sa Apple zatiaľ nevyjadril, nevieme s istotou či to je chyba softvéru alebo použitých súčiastok. V prípade ak by to bol softvér, ten by sa dal opraviť aktualizáciou a pre Apple by to bolo jednoduchšie a menej finančne náročné ako v prípade chybnej súčiastky a sťahovať telefóny z predaja.

Chyba je vážnejšia ako sa zdá

Užívatelia sa neprestávajú sťažovať že telefón sa nezačne nabíjať. Stále po pripojení kábla je potrebné skontrolovať či sa telefón nabíja. Ak si to zabudnete skontrolovať, môže sa Vám stať, že sa ráno zobudíte s prázdnou baterkou v iPhone.

Je to závažná chyba ktorá by sa nemala vyskytovať v prémiovom telefóne a obzvlášť nie pri takej cenovke. Na druhej strane tieto chyby sú čo raz bežnejšie nakoľko intenzita predstavovania nových vlajkových lodí je v priemere 1 rok Za túto dobu treba navrhnúť, poskladať a otestovať nové zariadnie, čo je časovo veľmi náročné.

Ešte počkajte s kúpou

Ak si plánujete kúpiť tohtoročný model iPhonu, odporúčame Vám ešte počkať na prvé recenzie a odhalenia všetkých chýb.

Aký je Váš názor na nový iPhone?