Alenini susedia však o ich milostnom vzťahu vôbec nepochybujú. „On sem nechodil, ale malá Mia sa všade chválila tým, že je jej kmotor práve Kočner, vedeli to všetci,“ povedala pre portál Topky.sk susedka. Podľa nej teraz Mia žije so svojou babičkou, matkou Aleny, v ich dome. „Vôbec nevychádzajú, malá ani nechodí do školy. Dovnútra chodí len prokurátorka,“ zakončila susedka.

Alena je podľa médií už asi 15 rokov nezamestnaná. Predtým figurovala v niekoľkých talianskych firmách ako konateľka. „Nerobí nikde. Neviem, odkiaľ brala peniaze. Nedokážem si predstaviť, ako niekomu mohla požičať 20 tisíc, keď toľko rokov nerobí,“ zakončila susedka.

Podľa týždenníka Plus 7 dní mala Alena ešte pred dvoma rokmi dlh na daniach vo výške viac ako 52-tisíc eur, ktorý potom však v dvoch splátkach zaplatila.

Podľa portálu Topky.sk Alena s dcérou často navštevovali aj obľúbený rezort Donovaly a hotel, ktorého majiteľom je práve Kočner.

Po dedine sa šušká, že medzi Alenou a Kočnerom bol bližší vzťah a niektorí sa dokonca domnievajú, že by Mia mohla byť jeho dcérou. K tomu sa však väčšina miestnych vyjadriť nechce, pretože majú z Kočnera strach.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼