Kočner nebol jediný, ku komu mala Alena Z. blízko

Podľa informácií TV Markíza mala Alena blízko aj k šéfovi slovenskej politickj strany Sme rodina, Borisovi Kollárovi. Tomu sa pred ôsmimi rokmi mala ozvať a žiadať o finančnú pomoc. „Omylom mi napísala esemesku, tak som s ňou začal komunikovať,“ povedal Markíze Kollár.

Zdroj: instagram.com

Podľa jeho slov sa s ňou mal stretnúť asi trikrát. Vždy za ním prišla a prosila o peniaze a keďže sa jej Kollárovi uľútostilo, tak jej nejaké peniaze dal. „Nejaké peniaze som jej dal. Pôsobila na mňa ako normálne žena, ktorá má problémy uživiť decko. Nemal som pocit, že by to bola nejaká obchodníčka a odvtedy nič,“ pokračoval. Podľa neho sa mu tiež snažila ponúknuť nejaké nehnuteľnosti a tiež často spomínala Kočnera.

Mariána Kočnera podľa Denníku N. v utorok previezli z Bratislavy do prísne stráženej väznice v Leopoldove. Prokurátor však zatiaľ neoznámil dôvod. Kočner je teraz obvinený z falšovania zmeniek.

„Dôvody nám prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry neoznámil a budeme žiadať ich oznámenie,“ povedal pre Nový Čas Kočnerov advokát Martin Pohovej. Prokurátor odmietol komentovať, či Kočnerov presun súvisí s Kuciakovu vraždou.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼