Hovorí sa o nej ako o tej, ktorá si objednala vraždu slovenského novinára Jána Kuciaka († 27). Alena Zs. (44) je ale tajomnejšia než hrad v Karpatoch. Vie vraj perfektne taliansky, ale ako tlmočníčku ju kolegovia nepoznajú. Po neúspešnom pokuse získať maturitu odišla do Talianska, kde sa údajne živila poskytovaním sexuálnych služieb. Do mozaiky, kto čiernovláska je a akú má v zločine úlohu, pribúdajú ďalšie – šokujúce – dieliky…

Cez desať rokov nebola oficiálne nikde trvalo zamestnaná, napriek tomu chudobou netrpela. Naopak sa obklopovala luxusnými vecami, drahými autami. Rozmaznávala svoju dnes 15-ročnú dcéru, ktorá má za sebou niekoľko módnych prehliadok. Dievčatko hýčkala ako princeznú, keď mala narodeniny, na oslavu ju viezla limuzína. Sama Alena od začiatku roka jazdila novým autom, ktoré patrí firme Tesgal. V tejto firme figurujú ľudia napojení na kontroverzného, v súčasnosti vo väzbe zadržiavaného, podnikateľa Mariána Kočnera. Ten sa v septembri minulého roka vyhrážal zavraždenému Jánovi Kuciakovi.

Kočner prostredníctvom svojho advokáta odkázal, že ho žiadny blízky vzťah s Alenou nespája, a poprel informácie, že by mal byť kmotrom jej dcéry, ktorú má údajná tlmočníčka s podnikateľom Mariánom M., ktorého volajú Ampulka.

Zdroj: youtube.com

Polícia Alenu Zs. zadržala pri razii minulý týždeň, následne bola poslaná do väzby a bola obvinená z objednania vraždy. Za likvidáciu Jána Kuciaka mala údajne zaplatiť 50 tisíc eur a ďalších 20 tisíc eur mala vrahovi odpustiť čoby dlh z minulosti. Kde nezamestnaná matka samoživiteľka vzala peniaze, nie je jasné.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼