Nechávam to na život. Nikde nie je napísané, že keď sa raz stanete mamou, už nemôžete byť ničím iným. Poznám veľa úspešných mám. Áno, cítim sa byť zrelá a stať sa mamou. Bolo by to super!

Jasmina pritom len prednedávnom napísala na sociálnu sieť jasný odkaz: „Deti sú svet! Milujem ich! Jedného dňa budem mat syna čo mi kráľom bude ! A princeznú ktorá bude kráčať svetom s mojim srdcom v dlaniach a ja budem dúfať z nej bude žena akou je moja mama.“

RYTMUS TÚŽI PO POTOMKOVI
Rytmus sa už počas niekoľkoročného vzťahu s Darou Rolins  netajil tým, že túžil po bábätku. Dokonca viac ako samotná slovenská diva. Hoci sa o to pár skutočne pokúšal, a Dara kvôli tomu podstúpila aj určité lekárske vyšetrenia, sen o spoločnom dieťati sa rozplynul len pred nedávnom, kedy ohlásili oficiálny ROZCHOD. Pár bol pritom už takmer rok NEoficiálne od seba.

Pevne veríme, že z Jasminy bude výborná teta a synovec či neter budú dokonalou prípravou na jej vlastné dieťa. A kto vie, možno sa s Rytmusom predsa len poponáhľajú, že so svojou sestrou bude môcť vychovávať bábätko naraz.

FOTKY nájdete na ďalšej strane…