Nerozvedie sa ani náhodou, kým sa s Andreou nedohodneme na výchove Aničky a mojom styku s ňou. Odmieta mi ju teraz dávať, a takto to ja rozhodne nechcem, „posťažoval sa.

Andrea mu vraj Aničku zverí, len keď ide s dcérkou za rodičmi do Českých Budějovíc. Dídžejka mu už v minulosti s ohľadom na jeho predchádzajúce excesy dala ultimátum a nastavila podmienky, za ktorých môže Jiří s dcérkou tráviť čas.

V prvom rade žiada, aby si Jiří našiel vhodné bývanie, aby u neho mala Anička vlastnú izbu. To je ale ten najmenší problém! Andrei sa totiž tiež nepáči, že sa po všetkých zdravotných problémoch a rozchodu Jirka opäť vrátil k fľaši!

„Argumentuje tým, že nemám vlastné strechu nad hlavou, že v požičanom byte nebývam sám. Ale ako to mám, preboha, urobiť a bývať vo svojom? Veď nemám ani korunu, „hnevá sa Jirka, ktorý si práve vybavuje dôchodok. „Z toho si ale ani podnájom skutočne nezaplatím. Som v bezvýchodiskovej situácii, „dodáva.

Rád by si vraj začal zarábať. Po operácii hrtanu a strate hlasu sa ale podľa neho dobrá práca zháňa len veľa ťažko. „Ako robotník by som sa uplatnil, nesmiem sa ale pohybovať v prašnom prostredí,“ vysvetľuje.