Rozvod speváčky a svetovo známeho hokejistu naberá silne na obrátkach a dvojica sa pripravuje na vojnu o peniaze aj starostlivosť o ich synov.

Na povrch už vyplávalo niekoľko súkromných informácií o tom, že Lucia mala vo vzťahu trpieť. Tomáš ale prezradil, že manželka vôbec nevarila a musel jej platiť chyžné aj opatrovateľky.

Mohla by si najať najdrahších detektívov a získavať dôležité informácie, ktoré by sa dali použiť u blížiaceho sa rozvodu. Lucia sa však vôbec namáhať nemusí, pretože má synov. Najmä šesťročný Matyáš sa totiž podľa exkluzívnych zistení s mamičkou rád podelil o to, ako sa mal u otecka, a nešetril detailami!

Vďaka rozprávaniu svojich milovaných potomkov dnes Vondráčková napríklad s istotou vie, že v dome, v ktorom predtým s manželom a deťmi žila, dnes už Plekancovi zahrieva posteľ iná – konkrétne tenistka Lucie Šafářová.

Potom sa začala valiť špina raz na Tomáša, potom na Luciu. Jeho obviňovali z neveru, ju zase z toho, že je zlatokopka. A potom nejakú tú neveru prišili aj jej, aby sa jej nekrivdilo.

Ale aj napriek rozchodu sa budú snažiť zostať čo najlepšími rodičmi svojich dvoch synov.

Článok pokračuje na ďalšej strane…