Aaktuálně to však vyzerá, že osud nie je Ronaldovi práve príliš naklonený. Právnik údajnej obete Kathryn Mayorga, Leslie Stovall, sa totiž vytasil s tým, že sa mu ozvala ďalšia žena, ktorú mal držiteľ piatich Zlatých lôpt znásilniť.

Totožnost neoznámil, ale jej svedectvo podá polícii v Las Vegas, ktorá prípad rieši. „Hovoril som s ďalšou ženou, ktorá tvrdí, že má podobnú skúsenosť,“ oznámil Stovall v nedeľu serveru Daily Mail. Vraj ide aj o Američanku.

Ronaldo stále odmieta, že by mal so ženou sex proti jej vôli. Podľa neho je znásilnenie odporným činom. Na internete sa navyše objavili aj zábery z večierku, po ktorom mal Ronaldo ženu sexuálne napadnúť. Tie však ukazujú, že sa po Ronaldovi plazila a bozkávala ho. Nevyzeralo to tak, že by sa štveral on po nej, ale skôr opačne.

Tvrdením, že má k dispozícii svedectvo ďalšej Ronaldovej obete, môže chcieť právnik Stovall kľudne iba manipulovať mediálnym obrazom prípadu. Verejnosť si totiž skôr myslí, že sa chce Kathryn Mayorga na účet slávneho portugalského futbalistu iba presláviť.

VIDEO Z VEČIERKA