Počas dvojdňovej konferencie o duševnom zdraví by sa mali diskutovať otázky nastolené odvážnym vyhláseniam vládou Spojeného kráľovstva a OECD (Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj), ktoré spočíva v trúfalom záväzku nastoliť zdravie duševné rovnocenne s fyzickým.

Debatovať tu budú najrôznejšie politické osobnosti a odborníci z celého sveta. Kráľovskí manželia sú tu v zastúpení svojej kampane Heads Together (čo znamená Hlavy dohromady a ide o agitáciu spočívajúcej v otvorení dialógu o psychických chorobách, o ktorých sa všeobecne toľko nehovorí).

Ťažké časy pre vojvodkyňu Kate: Veľká zmena, na ktorú sa vôbec netešila!

Populárny pár vítal pred County Hall dav, ktorý túžil svojich obľúbených členov kráľovskej rodiny aspoň z diaľky zahliadnuť. Ďalšou akciou, kde sa William s Kate ukážu, a ktorú si nemôžu nechať ujsť ani ich priaznivci, bude svadba princeznej Eugenie a Jacka Brooksbanka vo Windsore tento piatok.

Akú honosnú róbu vynesie Kate tentokrát a či sa William opäť nechá strhnúť emóciami a bude na svoju pôvabnú manželku nežne siahať aj pred všadeprítomnými kamerami, sa dá zatiaľ len dohadovať.