Cristiano Ronaldo sa konečne ozval ku kauze údajného znásilnenia, ktorá hýbe futbalovým a mediálnym svetom. Kathryn Mayorgaová portugalskú megastar obvinila, že ju pred deviatimi rokmi v Amerike znásilnil, súčasný hráč Juventusu ale prostredníctvom svojho právnika všetko popiera. A vysvetľuje tiež, prečo dievčaťu vyplatil v rámci mimosúdneho vyrovnania 375 000 dolárov.

Ronaldov právnik Peter Christiansen vydal vyhlásenie, v ktorom tvrdí, že obvinenia, ktoré prvýkrát zverejnil nemecký Der Spiegel, stojí „ukradnutých a ľahko zmanipulovatelných digitálnych dokumentoch, ktorých podstatné časti boli zmenené a / alebo úplne sfalšované.“

Udalosť sa mala odohrať v roku 2009 v hoteli v Las Vegas, podľa správ Mayorgaová krátko po údajnom incidente podala obvinenia na políciu. V roku 2010 sa s ňou potom Ronaldo dohovoril na mimosúdnom vyrovnaní, kedy sa zaviazala, že o obvinení už nebude verejne nikdy hovoriť. Údajne jej mal Portugalčan zaplatiť oných 375 tisíc dolárov.

Ronaldov právnik teraz zopakoval, že „čo sa stalo v roku 2009 v Las Vegas bolo absolútne po obojstrannej dohode.“

VIDEO Ronalda dostihla minulosť? Ozvala sa ďalšia žena, ktorú mal slávny futbalista znásilniť!

Dôvod k mimosúdnemu vyrovnaniu potom je vraj vyložene skreslený. „Rozhodne to neznamená priznanie viny,“ uvádza Christiansen.

Článok pokračuje na druhej strane

▼▼▼