Podľa neho Ronaldo poslúchol odporúčania svojich poradcov, „aby skoncoval s urážlivými obvineniami, ktoré proti nemu boli vznesené, a aby sa vyhol pokusom, rovnakým akých sme teraz svedkami, zničiť jeho povesť, ktorú si vybudoval vďaka tvrdej práci, športovým schopnostiam i sebavýchove.“

„Bohužiaľ je to teraz súčasťou obvinenia, ktoré sú teraz v Spojených štátoch veľmi časté,“ dodal právnik s tým, že médiá rozpútali celú kauzu na základe vymyslených alebo upravených dokumentov, ktoré navyše môžu pochádzať z hackerského útoku.

Stanciova agentka šokuje: Žena znásilnená Ronaldom? Spomenula si, že sa jej to páčilo!

Navyše sa k Mayorgaové pridávajú ďalšie ženy. Právnici, ktorí ju zastupujú, potvrdili denníku The Sun, že sa na ne obrátili ďalšie tri možné obete útočníka Juventusu. Prvá mala byť znásilnená po párty, druhej Ronaldo nešpecifikovane „ublížil“ a tretia s ním uzavrela dohodu o mlčanlivosti ako Mayorgaová.

Čo si myslíte Vy? Sú všetky tieto kauzy len vymyslené za účelom sa zviditelniť a dostať tak z futbalovej hviezdy ťažko odmakané peniaze? Poďeľte sa s nami o svoj názor v komentároch.