„Lucka tu vyrastala. Bola nielen krásna, ale aj veľmi milá. Pamätám si dobre, aká bola pred rokom krásna nevesta. Žiarila šťastím, ona sa smiala a my teraz za ňou plačeme,“ popisovala smutne obyvateľka Rabče, ktorá sa tiež rozhodla na pohreb prísť.

K nehode, pri ktorej prišla mladá Lucia o život, došlo na Štúrovej ulici v Nitre. V podvečer chcela žena prejsť cestu a ihneď potom, čo vstúpila na prechod, z ľavej strany doslova priletel luxusný mercedes S350. Náraz hlavou o kapotu bol tak silný, že dievča po prevoze do nemocnice zomrelo.

Za volantom sedel už skôr trestaný bývalý MMA zápasník Matúš M., ktorý si odpykal trest za vydieranie. V Bratislave je známou firmou, snaží sa aj podnikať.

Je to tiež veľký kamarát so šampiónom Bellatoru a slovenskej megastar bojových umení Atillu Véghela. Práve on mal údajného vodiča automobilu zoznámiť s raperom Rytmusom. Všetkých troch spojila dohromady práve vášeň k zmiešaným bojovým umeniam.

Čo presne stálo za tragickou nehodou a ako rýchlo Matúš uháňal ulicami Bratislavy, je zatiaľ nejasné. Podľa svedkov ale Mercedes S350 na prechod priamo vletel. Prípadom sa teraz zaoberá polícia.