Ona si nedá pokoj! Aj keď jej už dal expartner Rytmus (41) jasne najavo, aby mu dala pokoj, Dara Rolins (45) mu opäť zasadila pomyselnú ranu. Najprv zdieľala ďalšie spomienku na ich lásku a potom začala rappera poriadne dráždiť svojím odhaleným telíčkom ako lusk!

Všetkým speváčka poriadne vyrazila dych, keď na svojom YouTube kanáli novo zverejnila pieseň ‚My dvaja‘, ktorú nahrala s Rytmusom ešte v čase, keď boli spolu. Zvlášť kvôli textu piesne, ktorým akoby Dara chcela niečo odkázať: „Viem, že náš čas príde, si mi súdený. Nikdy neodídem, s tým buď zmierený.“

Úplne to vyzerá ako odplata za rapperovo nedávne vymazávanie spoločných zamilovaných fotiek a hlavne klipu k piesni 8. oktober, ktorý zložil práve pre slávnu blondínku k ich výročiu. Keď mu potom vytkla, že sa snaží odstrihnúť od minulosti, Rytmus ju nepekne zotrel:

„Dara, k čomu to je? Je to choré. Moc ťa prosím, nechaj nás už žiť s Jasmínou našu lásku“ pripomenul samozrejme aj svoj nový vzťah s pôvabnou Jasmínou Alagic (29). Teraz to ale vyzerá, že jeho expartnerka sa nevzdáva a opäť sa ozvala.

Zatiaľ čo ale doteraz väčšina verejnosti stála najmä na jej strane a Patrikovi alias Rytmusovi vyčítala jeho večné ukazovanie sa mladšou kráskou, teraz sa situácia obracia a Rolins si vyslúžila ostrú kritiku.

Článok pokračuje na druhej strane…

▼▼▼