„Toto mi príde tak strašne zúfalé, vaša životné etapa, kedy ste boli spolu je už preč, tak prečo sa ponižovať pridávaním tohoto songu? Čo z toho máte?“ Spýtal sa ktosi v komentároch a ďalší ľudia sa ozvali s tým, že je zvrátená a chorá, keď sa rýpe v minulosti.

Napriek tomu ju rad fanúšikov obhajoval a naopak sa divili rapperovi, že si neváži toho, čo s ňou prežil.

Pieseň ale nebola tým jediným, čím na seba Dara v posledných dňoch upozornila. Zatiaľ čo na YouTube spomínala, na Isntagrame žila prítomnosťou. Zverejnila tam totiž žeravú fotku, na ktorej toho nemá zrovna moc na sebe, a tak poriadne dráždi všetkých chlapov vrátane expartnerov.

„Keď vám na hotelovej izbe nefunguje klimatizácia a vy kvôli tomu nemôžete zaspať, vyjedli ste celý minibar a vaše druhé ja vám opakuje ‚choď už spať‘ -> najlepší čas na selfie,“ vysvetľovala speváčka a vyzývala svoje fanúšičky, aby sa nehanbili užívať si života bez ohľadu na to, čo si druhí myslia. Sama sa tým zrejme tiež riadi.

Svoje zvodné krivky potom odhalila na Instastories ešte viac a v priebehu dňa sa zverila aj do mužských rúk, avšak žiadnu erotiku v tom nehľadajte. Nechala si totiž od neho len robiť nové tetovanie, s ktorým sa potom nadšene chválila.