Dominik zostal totálne zaskočený a vôbec nevedel, čo má robiť. Miša momentálne tiež nemá riešenie, pretože na Farme to vyriešiť nedokáže. Svojho partnera na jednu noc zaprisahala, aby si toto tajomstvo nechal pre seba.

Mladý farmár si myslí, že dieťa nie je jeho!

Potenciálny otec je však presvedčený, že si Miša vymýšľa a niečo na neho skúša. Ak aj je tehotná, dieťa vraj nie jeho a v druhom stave už musela prísť na Farmu. Prípadne ide o nejakú taktiku, ktorou ho chce zastrašiť. Tak toto bude ešte poriadne zamotané!

Dominik sa ale napriek Mišinmu zákazu niekomu túto novinu prezradiť došiel poradiť so skúsenejším Milanom a podľa portálu Pluska neskrýval zlosť: “Nech ju niekto vyhodí. Nech je ženský duel… Proste máme takú možnosť, tak to idem využiť. Všetky plány sa nám kazia. Nemal som ísť na tú Farmu,“ sťažuje sa mladík, hoci tieto slová v televízii odvysielané neboli. Milan mu ale prehovorí do duše: “To je hulvátstvo najvyššieho zrna. Mama by ťa podľa mňa vyhodila z domu! Budeš sa musieť k tomu postaviť ako chlap,” znejú tvrdé slová farmára, ktoré sa Dominikovi nepozdávajú: “Tak by som Miši **bol lopatu do hlavy,” hnevá sa aj ďalej. Ako sa napokon mladík, ktorý psychicky nezvláda tehotenstvo ukričanej Michaely, k problému postaví, sa ukáže už čoskoro.

Neodvysielané VIDEO nájdete na ďalšej strane…