Hoci sú spolu už skoro rok a pol a populárna slovenská moderátorka Adela Banášová (38) sa nikdy netajila tým, že by chcela deti, zatiaľ sa manželia Vinczeovi spoločného potomka nedočkali. Sám Viktor (27) síce vlani v novembri priznal, že je takmer neplodný, o umelom oplodnení nikdy nepadlo ani slovo. Až teraz!

Téma počatie bolo u obľúbenej dvojice moderátorov dlhú dobu boľavou témou. „Už sa nechcem pozerať na to, ako sa mojej manželky dokola niekto pýta, kedy už ‚? Začalo to pred rokmi, vrcholilo pred našou svadbou a pokračuje dodnes. Ako keby to bola nejaká bežná otázka o počasí,“ hneval sa Viktor na svojom Facebooku presne pred rokom.

„Problém otehotnieť pritom nie je ženský problém. Je to problém párov. A stále častejšie je potrebné ho riešiť na strane muža. To je aj náš prípad. Kvalita a počet spermií sa u mňa blíži k hranici neplodnosti,“ priznal pred časom zprávař televízie Markíza.

Zásadne vtedy zmenil svoj životný štýl, rozhodol sa inak stravovať, prestal fajčiť, odoprel si alkohol, pravidelne sa dopoval vitamínmi, tesné boxerky vymenil za voľné trenírky, doprial si často dlhé prechádzky a návštevy posilňovne …, skrátka začal robiť všetko pre to, aby zvýšil svoju plodnosť.

Článok pokračuje na druhej strane

▼▼▼