Vodopád

Ak ste na obrázku ako prvý uvideli vodopád, máte pokojnú povahu a vašu vnútornú rovnováhu vám závidia všetci. Dokážete zachovať chladnú hlavu aj v tých najextrémnejších situáciách. Vo vašom živote o také nie je núdza, pretože nedokážete sedieť na jednom mieste. Milujete zmeny, často cestujete a spoznávate nových ľudí. Vaša duša je slobodná a tiež máte radi prírodu. Či už ste v horách, pri mori alebo v lese, cítite sa plní energie. Nebojíte sa nových skúseností.

Tvár starenky

Vystihuje kreatívne osoby, ktoré sa vzdelávajú celý život a neváhajú do seba investovať. Vnímate svet pozitívne a vďaka tomu dokážete skvele zhodnotiť každú situáciu a v každom človeku nájdete to dobré. Váš optimizmus ľuďom okolo vás vždy zlepší náladu! Milujete život a váš zápal priťahuje iných ľudí!

Sediaca žena

Sediacu ženu ako prvú uvideli citliví ľudia, ktorí len ťažko nesú nespravodlivosť. Najdôležitejšia je pre vás vaša rodina a priatelia. Máte veľké srdce a svojim najbližším venujete všetku pozornosť. Máte však aj svoju temnú stránku – keď bránite tých nevinných. Aj keď vás niekto hlboko raní, nedokážete láske povedať „nie“. Najdôležitejšie je pre vás milovať a byť milovaný.

Tvár naľavo

Ak prvá vec, ktorú ste videli, je tvár v ľavom hornom rohu, máte strach opustiť svoju komfortnú zónu. Vždy sa snažíte byť perfekcionistom vo všetkom, čo robíte, a hoci nemáte radi komplimenty, ste šťastní, keď ostatní ocenia skôr váš záväzok a tvrdú prácu. Nie je ľahké získať si vašu dôveru a priateľstvo, ale tí, ktorí uspejú, budú mať vo vás verného priateľa.