Nechala si urobiť obrie silikóny, má niekoľkokrát zväčšené pery, úpravy tváre a momentálne podstupuje niečo, čo si dlhú dobu priala: necháva si upraviť svoje zuby! Aj keď sa vám môže zdať, že má kráska pekný úsmev a biele zuby, Gabriel je známa tým, že je perfekcionistka a chce mať svoj úsmev jednoducho dokonalý.

„Konečne začala ďalšia kapitola mojej premeny. Ako som už v minulosti hovorila, dlhšiu dobu sa chystám zdokonaliť svoje zúbky. Teraz mi bol navrhnutý nasledujúci postup – celkové bielenie a neviditeľný strojček na zuby, ktorý ma zbaví predkusu a tzv. Obráteného úsmevu, „opísala prvá česká Barbie.

Okrem toho ale ľudia na sociálnych sieťach stále nepochopili, o čo mladej blondínke vlastne ide. Denne ju zásobujú svojimi názormi na jej prehnaný vzhľad a snažia sa jej vyhovoriť všetky zákroky, ktoré má v pláne ešte podstúpiť.

„Vyzeráš ako plastová figurína a do bábiky Barbie máš teda veľmi ďaleko. A to máš 18 rokov? Veď vyzeráš ako vyplastikovaná žena po tridsiatke, čo na to asi hovoria rodičia? „Zaznelo v komentári pod fotografiou Gabriel.

FOTKY nájdete na ďalšej strane…