„Mal trochu smolu, skončil až dvadsiaty. Prišlo naň necelých päťsto divákov, „povedal eXtra.cz tajomník Únie filmových distribútorov Ing. Jaroslav Pecka. Práve táto organizácia návštevnosť v kinách sleduje a uverejňuje štatistiky. Na film, ktorý dosiahol negatívne reakcie už pred uvedením, ale aj po ňom, tak prišla naozaj hŕstka ľudí.

Väčšiu návštevnosť mávajú aj dokumenty, na ktoré pritom inak prakticky nikto nechodí! Kritiky sú nemilosrdné. Podľa nich dej nemá hlavu ani pätu, naopak väčšina recenzentov vychvaľuje Luciu za to, že je z filmu vlastne tým najlepším.

Na ČSFD si film pôvodne vyslúžil od 143 hodnotiteľov 44 percent zo sto. Lenže po obvineniach z manipulácie konečne majitelia databázy zasiahli, vymazali všetky päťhviezdičkové hodnotenia od podozrivých účtov založených v rovnaký deň a hodinu a film razom spadol na smiešnych šestnásť percent. A to už je poriadna hanba.

Lucie Vondráčková momentálne môže smútiť pred filmovou kamerou. S rovnakou scenáristkou a režisérkou Martinou Adamcovou (Babinčáková z tankového práporu) totiž točia ďalší film Hotel Limbo. Snáď opäť ale nepôjde o peniaze vyhodené do luftu …