Svoju prvú dovolenku na slobode spojila s príjemnými rodičovskými povinnosťami. Dedička impéria zo slávnej a zámožnej slovenskej rodiny Rezešových cez víkend po výlete do Tatier odviedla svoju staršiu dcéru na maturitný večierok. Eva Varholíková-Rezešová (41) bola na svoju milovanú Alexandru, ktorú za pár mesiacov čaká skúška dospelosti (19), veľmi pyšná.

Hrdá mamička dievčaťa, ktoré si v Košiciach privyrába ako čašníčka, sa krátko pred tým pochválila pobytom v Tatrách. Relaxovala tam s švagrinou, bratom i synovcom. Oddýchnutá a plná síl sa potom mohla odviazať na študentskej zábave, ktorú si vďaka augustovému podmienečnému prepusteniu z väzenia dosýta užila.

„Na túto chvíľu a pocit, čo som pri nej cítila, nikdy nezabudnem. Ďakujem, že si,“ Napísala na sociálnej sieti hrdá mamička, ktorá sa na spoločenskú udalosť luxusne obliekla.

Nezabudla pritom pridať na Instagram fotky Alexandry, ktorej to veľmi pristalo. Mladé dievča zažiarilo v bielo-červenej róbe a dočkala sa objatia od malej sestry Elly.

Článok pokračuje na druhej strane.