Markíza len nedávno ohlásila ukončenie natáčania desiatej jubilejnej série reality šou Farmy X. Napriek tomu, že v televízii sa veľkolepé finále odvysiela až v decembri, všetci súťažiaci už schátraný statok opustili, a tak sme sa rozhodli pre vás zistiť niečo viac.

Miesta, kde sa natáčali predchádzajúce série drsnej hry, zostávali počas minulých rokov nedotknuté. Z hospodárskych priestorov sa totiž stali zaujímavé atrakcie pre fanúšikov, ale i samotných farmárov vracajúcich sa na lokalitu, kde strávili niekoľko týždňov svojho života.

Ak sa však tešíte, že sa po oficiálnom ukončení Farmy X vyberiete pozrieť vybudované osadenstvo, máme pre vás zlú správu. Pár týždňov od poslednej klapky sa totiž na mieste nachádza len pár stôp po známych účinkujúcich. Domček farmára týždňa, kuchyňa či dokonca most na druhý breh jazera sú nadobro preč a zvedavým divákom zostali len útržky zo záhrady či drevené trosky.

Napriek tomu má toto miesto pre skalných fanúšikov televíznej šou zvláštne čaro, a tak sme vám pripravili menšiu ukážku v podobe videa. Tak čo, spoznali by ste niektoré z daných miest?

VIDEO nájdete na ďalšej strane…