Príbeh Adamka (10) šokoval celé Česko a Slovensko. Chlapec podstúpil operáciu krčných a nosných mandlí. Niekoľko dní po operácii však začal masívne krvácať a skončil s poškodením celého mozgu. Na Youtube sa teraz objavila dojemná prezentácia, ktorá upozorňuje na chlapcov smutný príbeh a ľudí ochotných rodinu podporiť informuje o existencii facebookových stránok Pomáhame Adamkovi.

Adamko nastúpil do nemocnice so svojou mamičkou Janou C. na operáciu mandlí. Operácia prebehla dobre, ale o niekoľko dní neskôr nastali komplikácie. „Po niekoľkých dňoch, keď je Adamko hospitalizovaný, začne masívne krvácať.“ popísali rodičia na webe, ktorý je venovaný Adamkovi.

Na Youtube sa teraz objavila dojemná prezentácia, ktorá upozorňuje na existenciu facebookových stránok Pomáhame Adamkovi. Nešťastný chlapec navyše prekonal tento týždeň epileptický záchvat.

Chlapec bol hospitalizovaný v nemocnici v Pardubiciach. Malo sa jednať o rutinný zákrok. Najskôr bola naplánovaná operácia nosných mandlí, avšak potom lekári rozhodli, že vykonajú tiež operáciu krčných mandlí. Adamko sa tešil, že po zákroku nebude už toľko smrkať. Všetko však bolo inak.

Článok pokračuje na druhej strane.