Svadba desaťročia, ako ju sám nazval. Veselka speváka Martina Jakubca s Božankou bola v posledných dňoch najsledovanejšou udalosťou slovenského šoubiznisu. Spočiatku ju ľudia označovali ako fiasko, no keď Jakubec zverejnil video z hostiny, tieto tvrdenia sa snažil vyvrátiť.

Jakubec sa mal spoločne s manželkou vybrať na rozprávkovú svadobnú cestu do USA. Ľudia sa však nestačili čudovať, keďže na fotkách z dovolenky sa objavuje iba Martin. Božanka na každom zábere jednoducho chýba. Spevák to vysvetlil nezvyčajne, keďže jeho manželka údajne nemá záujem o ďalšie medializovanie jej osoby.

Martin sa preto rozhodol na túto tému prehovoriť a pridal video priamo z pláže, kde jasne vidieť, že sa na svadobnej ceste skutočne nachádzajú. No prečo sa nechce jeho nová manželka ukazovať na fotkách či videách? Môžu za to hejteri, ktorí ju na sociálnych sieťach pravidelne urážajú a osočujú a Jakubec týmto chce Božanku pred negatívnymi komentármi ochrániť.

Mnohí komentujú našu svadbu. Mnohí ju riešia. Rieši ju celé Slovensko. Nech len riešia. Mnohi nám žičia, podporujú a sme pre nich inšpiráciou. Menšia skupina nás hejtuje…

Článok pokračuje na druhej strane.