Potom čo sa Brad Pitt rozišiel s Jeniffer Aniston po 5 rokoch manželstva, dvanásť rokov tvoril pár s Angelina Jolie (42), no od septembra 2016 ale žijú oddelene a Brad začal randiť opäť s Jennifer Aniston. Tej už tikajú biologické hodiny a veľmi túži po bábätku.

Americké médiá tak znovu špekulujú o tom, že Jennifer Aniston (49) čaká dieťa s exmanželom Bradom Pittom (54)! Aj keď sa s najvyššou pravdepodobnosťou ukážu ich zaručené správy opäť ako milné, sama herečka sa dieťaťu nebráni.

Že ani pred päťdesiatkou sen o vlastnej rodine nevzdáva, priznala v najnovšom rozhovore pre magazín ELLE. „Kto vie, čo budúcnosť ohľadom detí a partnerstvo prinesie. Či dieťa bude, alebo nie … Ale vďaka vede a zázrakom teraz môžeme robiť veci, ktoré by skôr neboli možné,“ zverila sa Aniston, ktorá by podľa všetkého bola ochotná zvážiť aj umelé oplodnenie.

Ako prekážku nevidia ani vyšší vek. Istú nádej ju vraj vlial do žíl pohľad na kolegu Georgea Clooneyho (57), ktorý svojho prvého potomka splodil až vo veku 56 rokov s právničkou Amal (40).