Známa DJka a manželka Pomeje sa rozhodla prerušiť na dočasnú dobu rozvodové konanie. Asi pochopila, že situácia s Jirkom je naozaj vážna. A pretože s ním má dcéru Aničku (5), záleží jej na ňom viac, ako by v súčasnej situácii muselo. „Momentálne je rozvod pozastavený,“ priznala Andrea podľa informácií revue.idnes nečakaný krok.

„Som s jeho rodinou v kontakte. Nemyslím, že je pravý čas tam chodiť. O oteckovi však s Aničkou stále hovoríme. Anička vie, že otecko je v nemocnici. Myslí na neho, kreslí mu obrázky. Boli sme s Jirkom spolu osem rokov, máme spolu dievčatko a budem ho mať v srdci vždy. Aj keby sa stalo čokoľvek, aj keby sme boli akokoľvek rozhádaní, tak ho vždy budem mať rada a nikdy by som mu nepriala nič zlé.

Dúfam, že na tom bude dobre. Nedokážem si ani pripustiť, že by to dopadlo nejako inak, „prejavuje Andrea súcit a pochopenie k Jiřímu, ktorého zdravotný stav je znova veľmi zlý. Andrea tak ukázala, že je inteligentná žena, ktorá si dobre uvedomuje, že ujo Plaček nikdy nebude plnohodnotná náhrada za otecka.