Fanúšikovia ho tiež aktívne vyzývajú, aby sa stal novým moderátorom Farmy, pričom by v tomto prípade najskôr musel vyšachovať komičku Evelyn, ktorá prebrala žezlo po Kvetke Horváthovej. ,,To nie je otázka na mňa, ale na tvorcov Farmy. V každom prípade mám moderátorské ambície,“ uviedol.

Ako sám tvrdí ,,Modeling sa mi páči, keď chodím po móle a všetky oči sú na mne, mám pocit, že viac pozerajú na mňa ako na tie šaty, to si vždy nahováram. Ale najviac ma uchvátili moderovacie práce. To je to, čo ma nejako v poslednom čase najviac baví, keďže som sa chytil na niektorých podujatiach, ktoré boli môjmu srdcu blízke, tak som si povedal, že možno toto je cesta, ktorou sa vydám,“

Po finále sa dokonca našli takí, ktorí ho podporujú v získaní lukratívneho fleku. „Ty by si mal byť novým moderátorom Farmy! Keď ti dávala otázky Evelyn, ty si bol oveľa lepší ako ona. Vystupoval si profesionálne, máš príjemný hlas a pohotové reakcie,“napísala mu diváčka. ,,Vyhoďte hroznú Evelyn a dajte šancu Martinovi!“ komentoval ďalší. A zdá sa, že práve tieto reči ho značne povzbudili.

Čo si myslíte Vy? Chceli by ste aby Šmahel vymenil Evelyn? Vyjadrite svoj názor v diskusii pod článkom.