Z Lenky či Ibiho sú dnes YouTuberi, Juraj chce byť raperom, aj keď jeho prvá skladba zožala množstvo kritiky. Dada si otvorila vlastný nechtový salón a do podnikania sa pustila aj Renáta. Tá si otvorila masérsky salón a pri jeho zakladaní sa inšpirovala samotnou Farmou.

Najväčšou inšpiráciou jej bolo farmárke logo, ktoré je skutočne podobné tomu v jej salóne. “Pred Farmou som nechala v mojom živote veľa otvorených projektov, ktoré postupne budem realizovať. Po vypadnutí v eliminačnej disciplíne mi napadlo, že túžim mať “FARMU” dlho, dlho v pamäti a tak aj logo aj vstupný interiér v salóne mi ju bude pripomínať. Bude identický s týmto projektom a ja sa veľmi teším, že vnesiem do Vašich životov pomoc Vášmu telu a duši,” prezradila sama Renáta čosi viac o svojom salóne.

Ex-farmárka tiež priznala, čo ju viedlo k otvoreniu salónu: “Masážam sa venujem dlho, predlho, avšak som pracovala popri mojej Dianke viac v teréne pre športovcov, kúpeľných hostí v Bojniciach a doma. Mojim snom bolo mať salón, kde ľudia využijú moju odbornú pomoc v krásnom a príjemnom prostredí..Pôvodne mal mať interiér úplne iný rozmer. ALE!!! FARMA to zmenila všetko,” prezradila Renáta.

FOTKY salónu nájdete na ďalšej strane…