Hoci manželia očakávajú prvého potomka, pochybnosti o pevnosti ich vzťahu stále existujú. Členovia kráľovskej rodiny musia dodržiavať množstvo pravidiel, a vojvodkyňa zo Sussexu Meghan čoby členka kráľovskej rodiny má rovnakú sa povinnosť.

Už pred svadbou herečka zrušila svoj blog, účty na sociálnych sieťach a skončila s hraním. Avšak niektoré pravidlá jej robia naozaj problém a existuje hneď niekoľko dôvodov, prečo ľudia ich vzťahu neveria. Mnohí sa domnievajú, že ich vzťah skončí z dôvodu, že Meghan bude bojovať s výčitkami, akonáhle ukončila svoju hereckú kariéru. Neustále sa ozývajú hlasy, že sa Meghan chová viac ako hollywoodska hviezda než ako britská vojvodkyňa.

Už v minulosti sa ukázalo, že zlé vzťahy v rodine dokážu nalomiť manželstva. Meghan je momentálne na nože s Kate Middleton. Harry je silne spätý s rodinou a ak by Meghan toto puto nejakým spôsobom narušila, môže dôjsť k veľkému problému.

Vojvodkyňa tiež veľmi často porušuje protokol. Veľmi často dochádza medzi Meghan a fanúšikmi k blízkemu kontaktu alebo si vzala šaty, ktoré odhaľovali ramená. Ak by Meghan svoje rebelantstva pestovala aj naďalej, zrejme je jej budúcnosť v kráľovskej rodine neistá.