Šok nastal v momente, keď Táňu po návrate z Farmy expriateľ požiadal o ruku. Predtým vraj žiadne slovo o svadbe ani nepadlo, práve naopak. Brunetka totiž strávila s dcérkou dva roky v Nemecku, kedy si Pavol myslel, že bude stačiť, ak bude malú vychovávať cez internet. “Vtedy som mu povedala, že ak chce rodinu, nie cez internet. Strávila som tam tehotenstvo, malá sa narodila a on prišiel až po dvoch týždňoch. S výhovorkami, že sa nedalo, nemohol z práce a podobne. Za celý ten čas bol za nami dvakrát. Potom som mu povedala, že takto si partnerstvo a rodinu nepredstavujem,“ neskrývala rozhorčenie.

Nakoniec za Táňou bývalý priateľ predsa len prišiel a v Nemecku strávili rok. Po návrate na Slovensko spolu začali žiť v dome, kde sú dodnes, avšak Pavol tam bol vždy ako na návšteve – veci si chodil prať k mame, kam chodieval aj jesť či sa umývať. “Akoby chcel každú chvíľu odísť,“ uviedla.

Momentálne má brunetka hlavu v smútku kvôli opletačkám s políciou – samozrejme, pre jej bývalého partnera. Táňu však mrzia aj súdy, ktoré nad ňou vynáša verejnosť. Nikto z nich si totiž nedokáže predstaviť, čo všetko po boku svojho niekdajšieho snúbenca musela zažiť. To, že našla „normálneho“ muža, prijíma s obrovskou vďakou a pokorou. Konečne si ju našla možnosť žiť po boku milujúceho partnera, ktorý jej dáva silu. Jej boj však ešte stále neskončil. Už teraz je pre vás pripravený článok s ďalšími informáciami o vzťahu, z ktorého sa Táni, chvalabohu, napokon podarilo vykľučkovať.