Hovorí sa, že menej je niekedy viac. Toho by sa mali držať aj niektoré celebrity, keď si zo svojho šatníka vyberajú outfit, ktorý si oblečú. Pozrite sa na tie najšialenejšie módne kreácie, ktoré si na seba svetoznámej hviezdy v roku 2018 vzali!

Niektoré celebrity si na seba často vezmú outfity, že zrak len prechádza. Upútať sa im väčšinou síce podarí, ale nie práve v tom najlepšom slova zmysle. Občas sa v šatníkových skriniach známych osobností ukrývajú naozaj bizarné kúsky.

Postaršia americká hviezda reality šou Frenchy Morgan je zrejme milovníčkou ružovej a nemá problém ísť s kožou na trh. Do ulíc Malibu vyrazila v maličkých nohavičkách a sieťovanom tope. Speváčka Roshelle sa zase navliekla do šedého lesklého overalu, k tomu si obula strieborné čižmy a cez tvár blýskavú šatku ako bandita.

V tejto ankete však jasne vedie slovenská vulgárna blogerka Alex Wortex. Tú kvôli jej oblečku dokonca vyhodili z jarných Bratislavských dní módy. Niet divu. Jej vzhľad bol veľmi poburujúci. Sporo odetému dievčaťu pozeralo z nohavičiek nechutné ryšavé ochlpenie.

FOTO nájdete na ďalšej strane…