Mnohí ale s napätím očakávali, ako po konfliktoch v poslednom období zareaguje Rytmusova ex Dara Rolins. Ostrá reakcia ale prišla nedávno a za všetkým je jediný komentár fanúšika na speváčkinom profile: “Dara, karma je zdarma. Mala si to vedieť skôr, že Rytmus bude chcieť mat dieťa. Už je neskoro teraz plakať,” odkazuje kráske potom, ako napísala nevinné slová “What´s yours, will find you (Čo je tvoje, to si ťa nájde)”.

Daru ale tieto slová vytočili napriek vianočnému obdobiu natoľko, že sa rozhodla zobrať tému poriadne zhurta: “Prečo máte “vy” ľudia a bulvárni novinári tú NEKONČIACU potrebu dávať každú moju myšlienku, fotku, pohľad, reakciu do súvislosti s ním?? To vás faakt nenapadlo, že jeden z dôvodov našeho rozchodu bol práve fakt, že s nim dieťa nechcem?,” rozohnila sa Dara, ktorá tak zároveň potvrdila jednu z hlavných príčin konca sedemročného vzťahu.

Jej slová ale nepresvedčili ďalšiu fanynku, ktorá speváčke vzápätí poslala odkaz s otáznikom: “Nie som fanúšik Rytmusa a Jasminy už vôbec nie, ja len nechápem, že keď si nechcela mať dieťa s Rytmusom, lebo si pravdepodobne zistila, aký je a že ti za to nestojí, prečo si potom spomínala 8. október?… A ako vravíš, že chceš pre seba a Rytmusa šťastie a že je to uzavretá kapitola, tak prečo pripravuješ novú pesničku o rozchode s Rytmusom?” znejú zvedavé slová, na ktoré sa možno Dara rozhodne časom tiež zareagovať. Nateraz je však jasné, že to bol práve chýbajúci spoločný potomok, ktorý sa stal problémom kedysi zaľúbenej dvojice.