Neuplynie deň, aby neunikla nová informácia o vzájomných nesympatiách medzi členmi kráľovskej rodiny. Najviac sa písalo o napätí medzi vojvodkyňou Kate (36) a Meghan (37)

Lenže po zverejnení fotografií zo Štedrého dňa, keď spoločne so svojimi manželmi Williamom a Harrym navštívili vianočnú omši, je všetko inak! Kate a Meghan totiž pôsobili ako najväčší kamarátky! Ako ale pozornému oku diváka neuniklo, s Meghan má údajne problém iný člen kráľovskej rodiny!

„Všetko muselo byť idylické ako vlani. Vzhľadom k tomu, čo všetko sa za celý rok udialo, to však bolo divné a nepríjemné. Ale kráľovná dala jasne najavo, že žiadna iná alternatíva neprichádza do úvahy, „takto opísal správanie vojvodkýň pri návšteve vianočnej omše denníku The Sun zdroj blízky kráľovskej rodine. A skutočne to tak bolo. Predovšetkým Kate a Meghan sa predviedli v priateľskej nálade a rozdávali úsmevy na všetky strany.

Na omši, na ktorú sa členovia kráľovskej rodiny vydali do miesta vonkajšieho sídla kráľovnej, samozrejme nemohli chýbať všadeprítomní fotografi, ktorí z tejto akcie zverejnili veľa fotiek a videí. A práve pri prezeraní videí si jeden pozorný divák všimol, že s Meghan nemá problém Kate, ale pravdepodobne skôr jej manžel, princ William!

Článok pokračuje na ďalšej strane…