Vojvodkyňa z Cambridge (36) je vyhlásenou ostrostrelkyňu a nadšenou lovkyňou. Streľbe sa venuje už niekoľko rokov a nenechala si ujsť ani tohtoročnú tradičnú poľovačku na Druhý sviatok vianočný.

Po vyjadrení Meghan si Kate počkala, až jej švagriná zmizne, potom si vzala vlastnú zbraň a vrhla sa na strieľanie bažantov, kačíc a jarabíc.

Nedávno kolovali zvesti o tom, že vojvodkyňa zo Sussexu nepustí svojho manžela na tradičnú vianočnú poľovačku. Podľa posledných výpovedí z kráľovských zdrojov však k ničomu takému nedošlo a princ Harry (34) svoju účasť na love nezanedbal. Samotná Meghan však panstvo Sandringham opustila.

„Meghan si uvedomila, že sa kráľovská rodina tejto aktivite venuje už po stáročia a nechcú meniť svoje zvyky,“ vysvetlil zdroj blízky rodine pre britský denník DailyMail.

„Harry jej vysvetlil, že sa počet vtákov na pozemku musí redukovať a presne k tomu lov slúži. Meghan nie je vegetariánka, ale nemá rada zbytočné násilie páchané na zvieratách. Nakoniec to akceptovala, ale odmietla sa tomu prizerať. Užila si rodinný obed a uzmierila sa s Kate. Neviem však, ako by sa tvárila na to, že sa aj jej švagriná zúčastnila streľby.“

Článok pokračuje na druhej strane.