Čínsky nový rok začína oficiálne 5. februára 2019 a astrológovia sľubujú, že to bude rok šťastia a bohatstva. Priniesť by mal vlnu radosti, priateľstva, pohody a lásky pre všetky znamenia zverokruhu.

V roku 2019 bude prevládajúcim prvkom znamenie Prasaťa prvok Zeme, ktorý sa vyznačuje stabilizujúcim a upevňujúcim vplyvom. Každý by rád vedel, čo mu budúcnosť chystá, čo práve na neho čaká tam, za tým nepriehľadným závojom budúceho osudu. Ľudia sa od pradávna pokúšali aspoň čiastočne ho poodhrnúť a zistiť pravdu. Dozvedieť sa aspoň, čo sa stane zajtra. Alebo možno aj za rok …

Aj dnes existuje a skúša sa mnoho najrôznejších spôsobov odhalenia zajtrajška. Návšteva u senzibila alebo veštkyne, výklady kariet, veštenie profesionálne i amatérske, napríklad aj v domácich podmienkach podľa návodov z kníh, časopisov alebo internetu. Skúsenosti mnohých ľudí potvrdzujú, že tým najúčinnejším spôsobom, ako sa dozvedieť aspoň niečo z toho, čo nám osud prichystal, je astrologická predpoveď. Hviezdy sa mýlia naozaj veľmi zriedkavo, veď ako hovorí klasik, „Hviezdy neklamú“. Hviezdy človeku ponúkajú presné poradie nadchádzajúcich udalostí. Aspoň teda tomu, kto vie počuť, vidieť a ropoznávat znamenie, ktoré mu nebeské telesá Zosielajú.

S pomocou horoskopov zostavených profesionálnymi astrológmi sa dá tiež zistiť, pre ktoré znamenia horoskopu bude budúci rok vydarený a šťastný a ktorým sa až tak skvele nepodarí. Opakujeme však, že celková predpoveď čínskej astrológie pre rok žltého zemného Prasaťa je priaznivá pre všetky znamenia.

Článok pokračuje na ďalšej strane …