Strelec

Pre Strelca nebude rok 2019 príliš náročný. Zemný Prasa im nepřichystal ani žiadny osobitný stres, ani žiadny skvelý úspech. Bude to rok skôr pokojný a títo dobrácki optimisti tak budú mať možnosť v pokoji si usporiadať všetky svoje záležitosti, zamyslieť sa nad cestou, ktorou prešli aj nad svojimi ďalšími cieľmi. V celkovom pokoji však hviezdy predsa len prichystali jednu významnú výnimku: mnoho Strelcov stretne v tomto roku skutočnú lásku. Takú, s ktorou zostanú po zvyšok života.

Kozorožec

Zemné Prasa prichystalo Kozorožcom rok naplnený prácou. Ich prioritou bude dosiahnuť viac ako slušného materiálneho postavenia a zemné Prasa dokáže oceniť ich nesmiernu pracovitosť viac než po zásluhe. V závere roka si budú môcť Kozorožci povedať, že ich úsilie nebolo márne. Budú podstatne bohatší. Jediný, kto možno bude počas roka niečo namietať, budú ich najbližší, pretože svojho Kozorožca, ustavične ponoreného do práce, moc často neuvidia. Výsledky však umlčia každú ich výhradu.

Vodnár

Vodnára čaká rok osobného rozvoja. Budú veľmi usilovať o svoje sebazdokonalenie a nebudú pritom ľutovať času ani námahy. Ich usilovnosť bude úžasná. Osud im poskytne všetky šance pre rast intelektuálne aj duchovnej a Vodnári ich bezo zvyšku využijú. Problémy v roku 2019 Vodnára prakticky žiadne nečakajú. Bude sa im skrátka pod ochranou zemného Prasaťa rozprávkovo dariť. Hviezdy sa o to postarajú a Vodnári chytí príležitosť za pačesy.

Ryby

Väčšina Rýb prejde v roku 2019 vnútornou premenou. Budú smelšie a viac energické. Týchto zmien si ani zďaleka nevšimne len ich najbližšie okolie, pretože Ryby väčšinou dokážu všetky ponúkané možnosti roka zemného Prasaťa využiť. A hviezdy tiež budú venovať pozornosť premene tohto inak dosť pasívneho znamenie. Fortuna tie odvážne odmení dobrým zárobkom, vernými priateľmi i romantickými schôdzkami. Hlavnou podmienkou týchto úspechov bude aktivita. Ryby nesmie po svojom zvyku plávať po prúde. Ak nebudú sedieť na mieste s rukami v lone, zemný Prasa je veľmi štedro odmení.