Martin sa však rozhodol zájsť ešte ďalej a ironicky poznamenal, aké je krásne, že sa snúbenci čoskoro stanú rodičmi.

Podľa jeho názoru však ide iba o premyslenú hru na médiá. ,,Ona tehotná NIE JE! Bola to len marketingová hra na pripútanie pozornosti na Rytmusov zápas v ringu.

Je to len premyslený marketingový ťah, ktorý je zneužívaním situácie a zneužívaním nenarodeného dieťaťa,“ povedal spevák v rozhovore pre magazín slovakwoman.sk.

Pre mňa stále platí to, že Rytmus je relikvia slovenského rapu, lebo na Slovensku je omnoho viac rapujúcich spevákov, ktorí majú viac čo ponúknuť vo svojich textoch a hudbe. Rytmus je len bábka a figúra, ktorá okolo seba robila rozruch cez svoju tvorbu – myslím si , že je to len póza a zároveň aj fejk, a vy to kupujete ako fejkovú kabelku. Prečo napríklad taký Ego, Spirit, Rakby alebo Separ nie sú tiež fejky? Lebo oni si razia svoju cestu, teóriu a tvorbu a tým ponúkajú seba. Nie je za tým žiadna umelina. Toto si uvedomil už aj Rytmus, že tu má veľmi silnú konkurenciu. A teraz sa musí chlapec ťažko obracať, aby vôbec udržal tempo s nimi, pretože sú mladší a populárnejší a jednoducho majú viac čo ponúknuť.

Nezašiel už týmto vyjadrením trochu priďaleko?!