“Včera som bol POSLEDNÝKRÁT lyžovať vo Vysokých Tatrách. Žijeme asi v krajine zázrakov, kde za jednodňový skipas zaplatí 4-členná rodina ( dvaja dospelí a dve deti) 184 EUR + parkovné 15. Napr. Taká lyžovačka v Kitzteinhorne, Pitztali, Cortina de Ampezzo stojí pre rovnakú rodinu 130-140 Eur. Ďakujem Andrej Danko, že toto ešte podporuješ a tváriš sa aký si skvelý, sociálny a empatický,” píše rozhorčený Slovák.

Samozrejme, že sa medzi komentármi našli i také, ktoré mužovi odpovedali, že do Tatier nemá chodiť. Avšak jedna uvedomelá dáma na ne jasne reaagovala. “To ste fakt až takí obmedzení??? Ide o to, že človek by rád investoval peniaze vo vlastnej krajine a nie niekde inde… to sa má ísť človek lyžovať do Rakúska, keď chce ušetriť? To vám tak vyhovuje? Miesto týchto blbých komentov na fb, keby ste si tie huby otvorili radšej inde, tak by sa možno niečo zmenilo… týmto tempom budú Slováci nakupovať potraviny v Rakúsku, lyžovať v Poľsku a vys*ať sa pôjdu na Ukrajinu, lebo tam je spláchnutie hajzla lacnejšie?! Zobuďte sa, fakt,” vyčistila ľuďom žalúdok neznáma slečna.

Je pravda, že u nás máme na výber z množstva stredísk, niektoré sú lacnejšie, iné drahšie. Každý má možnosť rozhodnúť sa, avšak je pravda, že zaplatiť za pár hodín lyžovačky takmer polovicu mesačnej výplaty, je nehorázne. Aké skúsenosti máte vy?