„2018 bol najsilnejší rok, aký som zažil. Bol to rok plný výziev a zásadných zmien. Spoznal som ženu svojho života, s ktorou čakáme bábätko. Najkrajšia správa, ktorú som si kedy vypočul a zároveň veľká zmena, zodpovednosť. Ďakujem za tieto dary,“ rozpísal sa na svojom Instagrame.

A práve tehotenstvo zapríčinilo aj rozhorčenie jeho bývalky, Dary Rolins. Tá s Rytmusom tvorila pár cez sedem rokov, ale na spoločného potomka nikdy nedošlo.

Po oznámení tehotenstva Rytmusa a Jasmíny na ňu začali útočiť fanúšikovia s tým, že nemôže mať deti, keď za celý čas vzťahu s Rytmusom žiadne nesplodili. To si však speváčka nenechala páčiť a veľmi rýchlo ich odpálila: „To vás fakt nenapadlo, že jeden z dôvodov nášho rozchodu bol práve fakt, že s ním dieťa nechcem?“ Ukončila tak všetky špekulácie.

„Všetko je tak, ako má byť, a veci už nebudú, ako boli. Život a sny si tvoríme sami a nezáleží na čase. Každému prajem veľa síl na uskutočnenie toho, o čom snívajú, a nezabudni, že to, čo si nestihol vytvoriť dnes, môžeš urobiť kedykoľvek, v akomkoľvek čase, roku,“ uzavrel Rytmus, ktorý zajtra oslavuje 42. narodeniny, svoje zhrnutie uplynulého roka. Z jeho príspevku sa dá vyčítať aj ľahké rýpnutie práve do jeho bývalej priateľky, ktorá s ním dieťa nechcela.