Osobu Martina Jakubca netreba nijak zvlášť predstavovať. Milovník kontroverzných vyhlásení dokázal okolo seba narobiť taký obrovský rozruch, že mnohí ľudia už ani sami nevedia, či s ním majú sympatizovať alebo nie.

A po tom, ako zverejnil prekvapivú výzvu na boxerský zápas v ringu, sa záujem o jeho osobu zvýšil ešte viac.

Populárny spevák sa nechal inšpirovať Patrikom Rytmusom Vrbovským, ktorý sa postavil zoči voči českému raperovi a skúsenému zápasníkovi Marpovi. Napriek prehre si mal slovenský hudobník navýšiť bankové konto približne o 200 tisíc eur, čo sa zjavne zapáčilo Martinovi Jakubcovi, no ten si za nástup do ringu pýta dvojnásobok.

Martin Jakubec sa po zápase Rytmusa a Marpa nenechal zahanbiť a vyhlásil, že aj on vyzýva rapera do ringu. Hoci sa mu očakávanej odpovede nedostalo, svojej myšlienky sa nevzdáva. Ako vyhlásil na sociálnych sieťach, čaká na vyzývateľa, ktorý mu bude ochotný zaplatiť astronomických 400-tisíc eur.

Okrem anonymných odvážlivcov sa prihlásil aj známy exfarmár Filip Hakl. Syn Moniky Haklovej si chcel speváka podať v pästnom súboji, no ten mu poslal tvrdý odkaz so slovami, že je zmyslov zbavený, pod vplyvom omamných látok a túži len po pozornosti. Hoci z tohto zápasu nič nebude, zdá sa, že nádejný kandidát na prezidenta sa do ringu predsa len postaví.

Článok pokračuje na ďalšej strane…