Znovu musel začať podstupovať chemoterapie a lekári rodičov oznámili, že má 70 percentnú šancu na prežitie. „Lekári robili, čo mohli, ale povedali, že aj keď prežije, ponesie celoživotné následky,“ povedal otec. „Transplantovali mu kmeňové bunky. Rozhodli sme sa skúsiť všetko, čo išlo. „Rakovina sa mu rýchlo rozšírila a vytvorili sa mu nádory na hrudi, v pľúcach, pečeni a žalúdka.

Statočný Bailey sa rozhodol s chorobou bojovať, čo najdlhšie to pôjde. Keď jeho mamička Rachel čakala dievčatko, ktorá malo prísť na svet v novembri 2018, povedal si, že vydrží do jej narodenia. „Lekári si mysleli, že zomrie skôr, ale on bojoval a po ceste do pôrodnice nám povedal, že by sme mali dcérku pomenovať Millie,“ oznámil Lee.

Matka Rachel (28) povedala: „Mysleli sme, že tak dlho nevydrží, ale on bol odhodlaný stretnúť sa s Millie. Keď sa narodila, vzal ju do náručia. Robil všetko, čo brat má. Prebaľoval ju, umýval, spieval jej. „Deň pred jeho smrťou zaobstarali rodičia fotku, ako Bailey svoju sestričku kolíše v náručí.

Podľa slov rodičov Bailey vedel, že sa nedožije Vianoc, napriek tomu ho podporovali, aby si napísal zoznam darčekov. „Chceli sme mu dať všetko, čo si prial. Ale väčšina tých vecí nebola pre neho, ale pre jeho mladšieho brata, „povedal otec. Bailey totiž na zoznam napísal darčeky, s ktorými sa hral jeho brat Riley (6).

Sám si dokonca Bailey naplánoval svoj vlastný pohreb a chcel, aby všetci zúčastnení mali na sebe kostým superhrdinov. Svojim rodičom oznámil: „Máte dovolené plakať na pohrebe najdlhšie dvadsať minút. Musíte sa tiež postarať o Rileyho a Millie. „Keď mu jeho babička povedala, že by si priala byť na jeho mieste, odpovedal jej:“ To je veľmi sebecké, babi. Máš vnúčatá, o ktoré sa musíš postarať. “

Potom, čo bol Bailey prevezený do nemocnice 22. decembra, rodina sa zhromaždila pri jeho lôžku, aby mu robili spoločnosť, a čítali mu rozprávky. Svoj boj s chorobou vzdal na Štedrý deň krátko pred poludním. „Naposledy vydýchol a uronili jednu jedinú slzu. Bolo to veľmi pokojné, „zverila sa Rachel.

Článok pokračuje na ďalšej strane…