Na to, že Meghan nebude jediná, kto na svet privedie budúceho nasledovníka trónu, vypísali kurz dva ku jednej. Britskí občania teda očakávajú, že Kate v roku 2019 s veľkou pravdepodobnosťou oznámi svoje tehotenstvo.

Kate Middleton s manželom v súčasnosti vychovávajú tri deti. Princa George (5) a Louise (8 mesiacov) a princeznú Charlotte (3). V prípade, že by sa ďalšie tehotenstvo potvrdilo, bol by ich najmladší potomok šiestym v rade s nárokom na trón.

Ovšem ak by to bola pravda, dvojica by sa dosť poponáhľala. Veď medzi Georgom a Charlottou mali oneskorenie dva roky. Ešte dlhšie potom bolo obdobie, než sa narodil princ Louis. Je teda veľmi nepravdepodobné, že by Kate, po ôsmich mesiacoch od posledného pôrodu, bola znovu v očakávaní.

Ani samotná manželka princa Williama na nových fotografiách nevyzerá, že by sa snažila skrývať rastúce bruško. Navyše, vzhľadom k faktu, že sa v posledných dňoch verejne objavuje na verejnosti, to vyzerá, že zatiaľ v očakávaní nie je. V predchádzajúcich tehotenstvách totiž trpela veľmi vážnymi rannými nevoľnosťami a zostávala prevažne doma.

Bude teda rok 2019 skôr rokom Meghan a Harryho (34)? Alebo ich zatieni oznámenie nového prírastku do rodiny Kate a Williama? Stávkari veria prekvapivo skôr druhej variante.