Nečakaný odchod Bartalos z Oteckov síce fanúšikov poriadne zarazil, avšak slovenská herečka toto rozhodnutie vôbec neľutuje, práve naopak. Kráska z úspešného seriálu dokonca priznala, že jej tehotenstvo prišlo práve včas.

„Presne si hovorím, že to dieťa prišlo v pravej chvíli,“ poznamenala Mária po tom, čo denník Nový Čas uviedol, že daný seriál skĺzol do slovenského štandardu “každý má niečo s každým”, čo sme mohli vidieť napríklad pri Búrlivom víne. „V najlepšom treba prestať,“ priznala ďalší dôvod svojho odchodu okrem plánovaného tehotenstva.

Okrem toho budúca mamička netajila, že s úlohou smutnej učiteľky Lindy nebola vôbec stotožnená. „Ja som bláznivý človek, tak som nemala v tomto smere žiadnu príležitosť. Neprekáža mi vystreliť si zo seba, takže by mi neprekážalo ani byť v relácii, ako bolo S.O.S. či Kredenc. Ak by prišla taká príležitosť, rada by som obrátila kartu a trošku zmenila prostredie,“ dodala. Je teda otázne, či Mary ešte v tomto kultovom trháku uvidíme alebo po materskej dovolenke siahne skôr po iných televíznych projektoch.