Česká rapová princezná Sharlota so slovenským moderátorom Matúšom Krnčokom ! V on-line relácii The Voice Zone budú k videniu bezprostrednej reakcie koučov a účinkujúcich, neodvysílané zábery aj reportáže o tom, ako táto veľká show vzniká. Nebudú chýbať ani emotívne okamihy či ostrejšie výroky Sharloty.

Sharlota je mladá a nadaná speváčka, ktorá sa venuje predovšetkým žánru rap. Je extravagantná v každom smere. Nielen štýlom obliekania, ale aj povahovými vlastnosťami. Na jednej strane dokáže byť ten najmilší človek na svete a v okamihu sa premení na ostrú a nekompromisnú vyjednávačku. Je neprehliadnuteľná vďaka svojmu tetovaniu. „Som veľmi rada za túto ponuku, pretože som tu stretla veľa skvelých ľudí, jedným z nich je aj môj kolega Matúš. Rozhodne si myslím, že divákom relácie The Voice Zone budeme mať čo ponúknuť, „hovorí Sharlota.

Sharlotin moderátorský kolega Matúš Krnčok je známy najmä slovenskému publiku z rozhlasového éteru. Zároveň pôsobí v televízii Markíza, kde divákov vykonáva zákulisie veľkých show. Moderátor má aj vlastnú online show #TBT s Matúšom Krnčokom. „Vždy som chcel byť súčasťou veľkých projektov a našťastie sa mi toto želanie vyplnilo. The Voice Česko Slovensko je svetový formát, na ktorý sa veľmi teším. Som veľmi rád, že mojou moderátorskou kolegyňou bude mladá a uletená speváčka a raperka Sharlota, „hovorí Matúš Krnčok.