Dôvod? Ako už niekoľkokrát zasiahla spevákova oslabená imunita. Podľa informácií Blesku Karol s Ivanou po dlhom rozmýšľaní s lekárskym tímom dospeli k rozhodnutiu narodeninový koncert zrušiť. Gottova manželka vraj spolu s ospravedlnením hosťom odkázala, že jedným z hlavných dôvodov je Slávikova „veľmi zlá imunita“.

Čo sa s naším najslávnejším spevákom deje, keď už v januári vie, že kvôli oslabenému organizmu ruší júnovú akciu? Alebo Ivana spolu s Karlom nechcú proste len riskovať a skôr, než by sa celá organizačná mašinéria naplno rozbehla, informáciu ohľaduplne pustili tak, aby neblokovali ako arénu, tak kolegov a kolegyne, ktorí mali vystúpiť. Tí tak môžu prijať prípadné ďalšie ponuky. Iste sa nájde iná príležitosť a iný termín Karolovi k významnému jubileu popriať.

Ach, tá viróza
Naposledy ho skolila viróza pred dvoma mesiacmi. „Vážení priaznivci Karla Gotta, Galavečer hviezd v Plzni, ktorý sa mal uskutočniť 17. novembra 2018, sa z dôvodu akútneho respiračného ochorenia pána Gotta presúva na 12. januára 2019,“ oznámil spevák na sociálnej sieti dva dni pred termínom konania koncertu.